Börja med julpysslandet redan nu

Julen står för dörren och det är hög tid att börja planera inför det som komma skall. Varför inte börja pyssla redan nu så kanske det mesta är klart till första advent. Vi vet att tiden går snabbt och det kanske inte finns så många kvällar och helger då ni kan sätta er ner och skapa julpyssel tillsammans.

För att skaffa det som behövs för att pyssla så kan ni med fördel kolla in Pysslandet. De har ett stort sortiment inom hobby och pyssel och nu inför jul så naturligtvis så har de lagt upp julpysslet. Kolla in om det är något som ni har behov av. Gör en inventering i er pyssellåda för att se vad som finns och vad som behöver kompletteras upp. Kanske ni hittar något nytt och spännande som ni inte sett tidigare och vill pynta ert hem med.

När ni fått hem era produkter så avsätt några kvällar och helger till att fixa det som ska fixas för julen i pysselväg. Då kan ni fokusera på andra saker som också hör julen till. Vi vet av erfarenhet att det är ganska mycket som ska göras innan självaste julaftonen. Försök att undvika stressen utan se till att skriva ner vad som ska förberedas och vad som kan göras klart i förväg. När julaftonen kommer så ska allt vara så klart det bara kan vara.