Byt ut lite detaljer i hemmet

Det är inte alltid det behövs någonting stort för att förändra där hemma. Även de små detaljerna kan göra stor skillnad – såsom textilier, ljuslyktor och posters. Du kan också välja att inreda med någonting unikt – klicka dig vidare här för att hitta fina exempel.

Piffa till med kuddar och filtar

Det finns ett enkelt sätt att piffa till ditt hem på och det är med lite kuddar och filtar. Marknaden är full av snygga kuddfodral och filtar i allsköns färger och material. Du kan därmed alltid hitta varianter som passar dina behov. Med kuddar i soffan kan du dessutom ligga och sitta mer bekvämt än om du inte har några.

Matcha textilierna med varandra

När du byter gardiner kan det vara klokt att matcha kuddarna och filtarna med dem både färg- och mönstermässigt. På så sätt får du en enhetlig inredning.

Små detaljer i köket

Även i köket kan du använda dig av små detaljer för att göra inredningen bättre. Varför inte ha några fina prydnadssaker i fönsterkarmen eller på diskbänken? Du kan också hänga fina köksredskap på väggen eller ha mat i fina glasburkar på hyllor på köksväggarna. Använd fantasin och hitta dina favoritdetaljer.